27.04.2011

27.04.2011 з нагоди вшанування 25-ї річниці Чорнобильскої трагедії в музичній школі ім. Жуковського (Дніпровський р-н) за участі та в співпраці фонду "Діти Чорнобиля", фонду "Дніпровський", релігійної громади "ВСІХ СВЯТИХ ВОЇНІВ" та сестер милосердя "Православної служби милосердя", що створена при катехізаторських курсах КДАіС, відбулась урочиста зустріч.
На початку заходу настоятель храму ВСІХ СВЯТИХ ВОЇНІВ ( Керівник відділу просвіти МДЦ "Преображення" ) передав привітання від Предстоятеля УПЦ Блаженішого Митрополита Володимира та вручив председателю фонду "Діти Чорнобиля" подарунки чорнобильцям: для дітей - зошити з "Закону Божого", дорослим - електронні молитовники з духовними настановами та поясненнями. У залі для молитовного поклоніння була встановлена ікона святителя Феодосія Чернігівського з часткою його мощей - небесного покровителя Чернігівщини, до якого за допомогою звертаються постраждалі від аварії. В цей час сестри милосердя роздали всім присутнім листвки з духовними порадами та іконки з благословенням храму ВСІХ СВЯТИХ ВОЇНІВ.
Керівник відділу просвіти МДЦ "Преображення о. Вячеслав, як керівник служби милосердя, запевнив всїх присутніх, що всі чорнобильці, які потребують допомоги в побутовій та в духовній сферах можуть розраховувати на "Православну службу милосердя".